5. lett az Európa bajnokságon a békési sminkmester

Ági a Smokey Eye Makeup kategóriában érte el az 5. helyezést és egyben a legjobb eredményt elért magyar induló lett ebben az ágban.

Mindig öröm, amikor hírportálunk egyik partnere komoly szakmai eredményt ér el, Lipcseiné Tasnádi Ági, a Vintage Make Up Studio sminkmestere közvetlenül az eredményhirdetés után adott gyorsinterjút.

Kik szervezték a versenyt, és hogy tudtad meg az eredményt?

– A Europien Champion-t az OMC Hairworld rendezte, ami az egyik legnagyobb nemzetközi, szakmai bajnoksága!

Ennél nagyobb a Világ Bajnokság szokott lenni, szóval az, hogy indultam ezen a versenyen, számomra hatalmas előreugrás szakmailag.

Az eredményhirdetést helyi idő szerint kora délután élőben tartották az OMC Hairworld oldalán, New Yorkból!

Számos versenyen indultál már szép eredménnyel, kik segítették a felkészülésed erre a megmérettetésre

– Ez volt első próbálkozásom EB-n! Sminkes kategórián belül én Smokey Eye Makeup-on belül lettem 5.helyezett, ebben a kategóriában a legjobb magyar,csak az első hat helyezettet mutatták, illetve mondták be élőben.

– Minden induló országból van pár tag a zsűriben, akik pontrendszer alapján értékeltek. Magyarországról Sipos Zita és Csirik Erzsébet vett részt a zsűri munkájában.

Mennyi idő kellett a versenymű elkészítéséhez?

–        Ez egy komoly verseny, de mivel online működött a vírus miatt, ezért addig készítettem a sminket, amíg nem értem el a tökéletes eredményt. 4 és fél óra alatt készült el a modellem szemeihez, ez a zöldes, füstös szemsmink, előtte több napos gyakorlással.

Mi lesz a legközelebbi verseny, ami indulni szeretnék?

–        Szakmailag úgy gondolom, szeretném magamból a legjobbat kihozni, amit látnak és érzékelnek a vendégeim is. Megállás nincs, idővel akár más kategóriában újra próbálkoznék az EB-n, de a Világ Bajnokságon is idővel kipróbálnám magam.