Dermacolour Cream Liner elméleti és gyakorlati oktatáson Gila Olgánál 2019. jún.


Berki Mia Makeup Academy Pro Haladó Menyasszonyi Smink Workshop 2019.

Modell: Nagy Mariann


Fábián Éva MasterClass 2020. 07. 11-12.

Volt szerencsém Fábián Éva smink mesternél tanulnom, egy 2 napos továbbképzésen. Már évekkel ezelőtt figyeltem az Ő munkásságát, és nagyon szimpatikus volt számomra. Nagy öröm volt találkoznom vele személyesen hiszen több tv műsorban is szerepelt és mint mester fodrász is, rendkívüli sikereket ért már el. Inglot termékekkel dolgoztunk és az aquastick illetve a tinta technikát próbálhattuk ki, sajátíthattuk el. Nekem a tinta nem újdonság, de ritkán alkalmazom, ezért mindig jó frissíteni a korábban tanultakat is. Mindig hallok, látok olyan újdonságokat egy-egy képzés során, melyeket aztán a vendégeimen tudok alkalmazni, a még kiforrottabb munkák elérése miatt. Nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hiszen most Békés megyei kozmetikus kolléganőkkel tanulhattam, akik nagyon kedvesek voltak, és szintén nyitottak az újdonságok befogadására.

Modellek: Karádi Nóra és Szabó Lejla


Hovorka-Miskolczi Kinga Aqua Basic Masterclass 2020. 08. 26.


Miskolczi Kinga Professional Make Up School 2018.

Tinta technika, alkalmi smink workshop.

Modell: Szatmári Fanni


Dudás Barbara Art of Make up Professional smink stúdiójában 2018.

Biztosan sokan tudjátok, hogy két féle sminkes létezik. Az egyik oldalon azok állnak, akik az internet adta lehetőségekkel élve, próbálják leutánozni az ott látott alkotásokat. A másik oldalon viszont azok állnak, akik pénzt és időt nem kímélve próbálnak képzésekre eljutni, illetve versenyeznek, hogy folyamatosan bővítsék a már meglévő tudásukat. Én is ebbe a táborba tartozom…
A munkáimon keresztül próbállak megszólítani Benneteket!
A kislányom születésével nyilván volt egy kis szünet, viszont az utóbbi hónapokban kezdtem vissza rázódni ebbe a fantasztikus világba, hogy a Ti igényeiteket igyekezzek magasabb szinten kielégíteni sminkelés terén.
Nagy élmény volt idén Barbaránál tanulni, hiszen a korábbi években, amikor kozmetikusként és műkörömépítőként dolgoztam, a szakmai lapokban ámulva csodáltam az Ő munkásságát, fantasztikus eredményeit! (Kétszeres világ és Európai Bajnok smink és testfestő művész,sminkoktató,hogy csak a “nagyobb” sikereit megemlítsem.) Nem véletlenül került rá a választásom. Olyan tudást és technikát sikerült elsajátítanom, amit itt a hétköznapokban kamatoztatni tudok a vendégeimen. Témáink többek között: nappali-, alkalmi smink, menyasszonyi-, és érett bőr sminkelése volt, az alapoktól. Nagyon imádtam minden percét, hiszen tudtam, magasabb színvonalon tudom átadni a szolgáltatást. Több napon keresztül egész napokat sminkeltünk, így kellemesen elfáradtunk, de olyan boldog voltam, mert tudtam, jó helyen vagyok… Nála lettem először Okleveles sminkes. Később pedig, már korábban is említettem nektek, hogy a Beauty országos smink versenyére is Barbara készített fel.
Látom hová lehet fejlődni és feljebb lépni azon a bizonyos “ranglétrán”. Nagy élmény volt nála tanulnom és hálás vagyok a férjemnek, családunknak, barátainknak, hogy minden téren támogatnak és biztatnak, ami rengeteget jelent nekem!
Köszönöm a türelmet és a közös munkát modelleimnek: Szűcs Erikának, Kovács Enikőnek, Béres Magdinak és a többieknek, akiket nem ismerek, de volt szerencsém együtt dolgozunk.